bruiloft

Jullie wedding stationery wordt helemaal op maat gemaakt. Elk element past bij jullie en is uniek zodat het perfect bij jullie als koppel past! Ik help je persoonlijk mee in dit proces met het bepalen van druktechnieken, kleuren, papiersoort en persoonlijke afwerkingen zodat we samen tot iets moois komen. De pakketen kunnen bestaan uit: save the date, uitnodiging, detail en/of programma kaart, dresscode kaart, tafelnummers, naamkaartjes, menu’s, welkomstborden en meer…

Elke klant waarmee ik werk is uniek dus jullie trouwkaart en stationery wordt helemaal op maat gemaakt. Elk element past bij jullie en is uniek zodat het perfect bij jullie als koppel past! Ik help je persoonlijk mee in dit proces met het bepalen van druktechnieken, kleuren, papiersoort en persoonlijke afwerkingen zodat we samen tot iets moois komen.

De prijs van de weddingstationery is afhankelijk van allerlei keuzes, bijvoorbeeld het papier, het aantal kaarten en de druktechnieken. Daarom is het niet mogelijk om vaste prijzen te hanteren. Wel gebruik ik vaste ontwerp kosten die tussen de €500 en €650 liggen waar je rekening mee kunt houden. Hier komen dan de drukkosten boven op.

 • Contact
  Vul het contact formulier met jullie wensen en verwachtingen om alvast een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat jullie willen.
 • Kennismaking
  Tijdens een eerste digitale of face-to-face meeting bespreken we jullie wensen en vragen. En kunnen we sparren over jullie wensen.
 • Prijsvoorstel
  Op basis van jullie wensen stuur ik een prijsvoorstel. Als jullie akkoord gaan beginnen we met het ontwerpproces. 
 • Ontwerpproces
  Ik maak een ontwerpvoorstel waaruit we weer verder kunnen borduren. Hierin krijg je ook papier samples toegestuurd en gaan we net zolang door tot dat het ontwerp perfect is. 
 • Check
  Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in met het ontwerp ter goedkeuring.
 • Print
  Zodra jullie helemaal tevreden zijn zorg ik dat de kaarten zo snel mogelijk in productie gaan. 
  Afhankelijk van het gekozen papier en de druktechnieken duurt het 5 tot 7 werkdagen voor het drukwerk binnen is. 

Willen jullie samen met mij jullie droom stationery ontwerpen?
Let’s chat