DSC02007

Baby

Een herinnering aan een van de meest bijzondere gebeurtenissen uit jullie leven; een geboortekaartje! Deze maak ik persoonlijk op maat geheel naar eigen wens. Ik denk graag mee over welke druktechnieken er toegepast kunnen worden en welk papiersoort het beste daarbij aansluit. Samen maken we een uniek en persoonlijk ontwerp.

Let’s chat

Jullie geboortekaartje wordt helemaal op maat gemaakt. Elk element past bij jullie en is uniek zodat het perfect bij jullie als koppel past! Ik help je persoonlijk mee in dit proces met het bepalen van druktechnieken, kleuren, papiersoort en persoonlijke afwerkingen zodat we samen tot iets moois komen.

De prijs van een geboortekaartje is afhankelijk van allerlei keuzes, bijvoorbeeld het papier, het aantal kaarten en de druktechnieken. Daarom is het niet mogelijk om vaste prijzen te hanteren. Wel kun je rekening houden met vaste ontwerpkosten die tussen de €200 en €250 liggen. Hier komen dan de drukkosten nog bovenop.

 • Contact
  Vul het contact formulier met jullie wensen en verwachtingen om alvast een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat jullie willen.
 • Kennismaking
  Tijdens een eerste digitale of face-to-face meeting bespreken we jullie wensen en vragen. En kunnen we sparren over jullie wensen.
 • Prijsvoorstel
  Op basis van jullie wensen stuur ik een prijsvoorstel. Als jullie akkoord gaan beginnen we met het ontwerpproces. 
 • Ontwerpproces
  Ik maak een ontwerpvoorstel waaruit we weer verder kunnen borduren. Hierin krijg je ook papier samples toegestuurd en gaan we net zolang door tot dat het ontwerp perfect is. 
 • Check
  Ben je helemaal tevreden met het ontwerp, dan stuur ik een digitale proefdruk in met het ontwerp ter goedkeuring.
 • Geboren
  Zodra jullie kindje is geboren sturen jullie de ontbrekende gegevens en zorg ik dat het kaartje zo snel mogelijk in productie gaat. 
  Afhankelijk van het gekozen papier en de druktechnieken duurt het 5 tot 7 werkdagen voor het drukwerk binnen is. 

details

Zo kun je het geboortekaartje nog specialer maken door bijvoorbeeld een bijzondere druktechniek toe te voegen zoals (goud)folie, een preeg, of letterpress. Vergeet ook niet de envelop al een luxe uitstraling te geven door middel deze van hetzelfde papiersoort te kiezen als het kaartje, een postzegel met bijpassend design toe te voegen of een sluitsticker met bijvoorbeeld de initialen van je kindje. The sky is the limit!